Зареждане

Шон Брейди победи Майкъл Киеса на UFC Fight Night 198

Шон Брейди победи Майкъл Киеса на UFC Fight Night 198
Публикувано на: Ноември 21, 2021 в 02:59 ч
Бойците на UFC в полусредна категория Майкъл Киеса и Шон Брейди премериха сили. Двамата се биха в подглавната битка на събитието UFC Fight Night 198, което се проведе в института на UFC в Лас Вегас. Срещата им не беше това, което феновете очакваха. Нямаше много интересни моменти и тежки размени на удари.

В първия рунд още в самото начало Киеса бръкна в окото на Брейди, който вкара лоу кик. Прав ляв от Киеса и десен от Брейди. Комбинация от Киеса, който за втори път бърка в окото на Брейди. Скъсяване на дистанцията и двамата влизат в клинч. Брейди успява да доминира до края на рунда.

Във втория рунд Майкъл вкара джаб, след което и комбинация. Размяна на удари и опит за събаряне от Брейди, но без успех. Брейди събаря Киеса на земята и опитва да го събмитне, но не успява. Нов скучен рунд, който явно Брейди отново взе.

Последния рунд беше сходен с първите два. Брейди отново пренесе битката на земята след кратка размяна на удари. Той не впечатли с нищо, но контролираше нещата и така битката стигна до решение. Шон не впечатли, но победи с единодушно решение - (29-28,29-28,29-28).

С тази победа Брейди остана непобеден и вече е с рекорд 15-0 в ММА. Киеса от своя страна навлезе в серия от 2 поредни загуби.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес