Зареждане

Шлеменко: В Русия имаше много девстеници, а сега има само аборти

Шлеменко: В Русия имаше много девстеници, а сега има само аборти
Публикувано на: Август 31, 2023 в 01:00 ч
Александър Шлеменко e възмутен от броя на абортите в Русия.

Бившият шампион на Bellator в средна категория тъгува по отминалите времена. 39-годишната ММА легенда с тъга споделя, че в миналото е имало много девстени момичета в Русия, а сега такива няма. За сметка на това е пълно с аборти.

Ето какво още за Шлеменко пред руските медии:

„По време на Великата отечествена война ние имахме най-непиещата нация. При нас имаше най-вече девствени момичета. Имаше хора, които се женеха за девици. Нашият морал беше най-висок.

Сега нашата страна е начело по брой аборти, не мога да не спомена това. Всяка година заемаме първите места, имаме повече от милион от тях. 

Износът на абортиран материал за козметика също надхвърля всички норми. И тогава се чудим откъде ще дойде нашата демография ? 

Веднъж казах, че съм против абортите. Отидох в един колеж да говорим, там имаме момичета. Тогава ми стана чудно колко голям разпад има. 

Момичетата ме попитаха: „Защо си против абортите ? Това е личен въпрос на всеки!“ Останах много учуден. Това е като да спориш с алкохолик. 

Такива хора се самоубиват и не се интересуват от това. Какво мога да направя по темата ?", каза Шлеменко.

"Storm" е с рекорд 63-15-1-1 в ММА. В края на юли тази година той победи Алекс Оливейра и спря серия от 2 поредни загуби. Вие какво мислите за абортите ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес