Зареждане

Шевченко няма търпение да отиде на бойния остров

Шевченко няма търпение да отиде на бойния остров
Публикувано на: Април 16, 2020 в 05:00 ч
Шампионката в категория муха Валентина Шевченко се вълнува много от идеята на Дейна Уайт, който иска да провежда събития на частен остров. Все още не е ясно колко осъществима е тази мечта на Уайт, но той е категоричен, че в момента усилено се работи по инфраструктурата и до месец това ще бъде реалност.

Много бойци искат да участват в този сценарии, който наподобява на филм и Валентина е сред тях. Тя иска да отиде на този остров, където да проведе тренировъчен лагер, да се бие, а след това да остане още време, за да си почива. Ето какво сподели шампионката, която лекува контузия и планира да се завърне в края на август:


Нямам търпение пак да се бия, но този път на острова. Това е толкова чудесна идея, още от първата секунда, когато чух за нея си казах, че искам да съм там. Искам да се бия на острова, искам да тренирам там. Искам да живея там! Определено искам да прекарам времето си там. 

Обичам да правя тренировъчните си лагери на места, които са по-подходящи с климата и ако трябва да се бия на острова, защо не мога да тренирам там? Вероятно би било чудесно да провеждаме там тренировъчен лагер, а след това да се бием там. 

Може след това да останем допълнително време, след като се възстановим. Как звучи това? За мен звучи страхотно! Много бих искала да се бия на острова, ако е възможно. Предстои ми много работа и ще трябва да забързам нещата. Реалната дата за завръщането ми е към края на август.


В началото на февруари тази година шампионката защити титлата си с нокаут на Чокагян. Тя трябваше да се бие на UFC 251 срещу Калдъруд, но срещата пропадна.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес