Зареждане

Шефът на М-1 Global: Понякога химията не помага

Шефът на М-1 Global: Понякога химията не помага
Публикувано на: Октомври 16, 2021 в 02:00 ч
Ръководителят на ММА организацията М-1 Global, известният руски ММА промоутър Вадим Финкелщайн сподели мислите си за предстоящата битка с участието на Владимир Минеев и Магомед Исмаилов. Бойците ще се бият по-късно днес в Сочи.

Преди 3 години видяхме първата им битка, която беше доста оспорвана. Двамата не успяха да се победят и стигнаха до равенство, което наложи този реванш. Исмаилов и Минеев са сред най-големите ММА звезди в Русия.

След срещата им двамата няколко пъти се спречкваха извън клетката. За последно двамата се сбиха на ММА галавечер в Русия през декември 2020 година. Сега е време за реванш, а Финкелщайн сподели следното за дългочакваната битка:

Мага и Володя са абсолютно универсални бойци. Исмаилов е борец, а Минеев е нокаутьор. Битката може да се обърне във всяка посока. 

Бих нарекъл тяхната конфронтация една от най-горещите през последните години в Русия. Володя и Мага много обичат да говорят.

Що се отнася до химията, то тя може да бъде полезна за Исмаилов, ако борбата влезе в късните рундове. Пак искам да повтаря, че Минеев е много опасен нокаутьор и понякога химията не помага.

Кой ще спечели срещата ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес