Зареждане

Шефът на ACA: Хабиб и Мохамед Али не са най-великите

Шефът на ACA: Хабиб и Мохамед Али не са най-великите
Публикувано на: Септември 17, 2021 в 04:00 ч
Чеченският бизнесмен Майрбек Хасиев, който е основател на лигата ACA не смята Хабиб Нурмагомедов и Мохамед Али за най-великите в спорта. 58-годишния шеф на ACA смята, че Джордж Форман е най-добрият в историята на бокса.

Хасиев още през 2019 година беше категоричен, че Хабиб не може да бъде най-велик в историята на спорта. Майрбек явно не е голям фен на Нурмагомедов, защото и през 2014 година го критикува. Тогава той разкри, че победите на Хабиб говорят за слабостта на неговите съперници.

Хасиев тогава посъветва Нурмагомедов да бъде по-скромен. Години по-късно нищо не се е променило в мнението на Хасиев, въпреки че Хабиб направи доста впечатляващи неща. В една от последните си изяви за медиите в Русия Хасиев сподели следното за Нурмагомедов и Али:

Всеки има свое разбиране за най-големия ММА боец или боксьор. Например, не смятам Мохамед Али за най-великият боксьор, но го смятам за велик човек. Винаги съм смятал Джордж Форман за най-добрият боксьор. 

Аз имам собствено мнение, но това не означава, че е правилно. Вече ми беше зададен въпрос за Хабиб. Отговорих, че не смятам Хабиб за най-големият боец. 

Що се отнася до бойците в лека категория, ще преоценя битките, но определено не смятам Конор Макгрегър за най-велик. Като човек, Хабиб е добър човек и добър мюсюлманин. Нямам нищо против него.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес