Зареждане

Шавкат Рахмонов: Хамзат Чимаев отказа битката с мен

Шавкат Рахмонов: Хамзат Чимаев отказа битката с мен
Публикувано на: Юни 20, 2024 в 12:00 ч
Леон Едуардс, Колби Ковингтън, но и също така и Хамзат Чимаев. Триото отказа да се бие с Шавкат Рахмонов, който е непобеден и сред най-опасните в категорията. "Nomad" не се притеснява от тези откази и сподели, че скоро времето му ще дойде. 

Рахмонов има рекорд от 18-0 в ММА и по-впечатляващото е, че побеждава с приключване във всяка една от тези битки. Като цяло не е чудно, че когато видите тази доминация, не искате да имате нищо общо с този човек.

Сега Шавкат реши да говори за бойците, които не искат да се бият с него. Рахмонов разкри, че Чимаев, Ковингтън, Камару Усман и Джак Дела Мадалена не искат да се бият с него. Това го кара да вярва, че е победител, който заслужава да се бие за титлата.

„Преди Хамзат Чимаев да напусне полусредната категория, той отказа да се бие с мен. Победителят от нашата битка щеше да продължи към титлата, но той отиде след „по-известно“ име. Но ако погледнете боеца, срещу когото се изправи, в крайна сметка Хамзат не срещна по-известно име. 

Сега Джак Дела Мадалена, Камару Усман и Колби Ковингтън отказват битка с мен. Те не се бият, а чакат по-добри възможности. Не обвинявам Камару, той вече си проправи път и не е далеч от пенсиониране. Когато бойците бягат от теб, то тогава това показва на какво ниво е уважението им към теб. 

Сега нямам опоненти и това е един вид победа за мен. Ще чакам битка за титлата с победителя от Леон Едуардс и Белал Мохамед.", сподели Шавкат.

Кой би победил в такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес