Зареждане

Сейт Пиер към UFC: Предложете оферта, която не може да откажеш

Сейт Пиер към UFC: Предложете оферта, която не може да откажеш
Публикувано на: Януари 28, 2021 в 17:00 ч
Легендарният Джордж Сейнт Пиер е готов да се завърне, но иска оферта, която не може да откаже. 39-годишния боец споделя, че очаквал Хабиб Нурмагомедов да го предизвика, след като победи Джъстин Гейджи. Това обаче не се случи и Хабиб избра да последва стъпките на Сейнт Пиер и да се оттегли от ММА, докато все още е на върха.

Малцина са тези, които знаят кога да се оттеглят, а Хабиб и Сейнт Пиер го направиха и така си оставиха врата за голямо завръщане, в което да натрупат милиони. Сейнт Пиер се оттегли в началото на 2019 година в серия от 13 поредни победи.

Той беше ядосан, защото от UFC не му дадоха да се бие с Нурмагомедов. Мина доста време, а хората все още искат битка между Джордж и Хабиб. "Rush" е готов да се върне, но няма да се моли на никого. Ето какво сподели Сейнт Пиер:

Мислех си, че Хабиб Нурмагомедов ще ме предизвика, за да окаже натиск на UFC и да организират битката. Не казвам, че щях да приема. Всички питат за битката и кога ще се случи. Аз никога не съм казвал, че искам да се бия с него. Всичко зависи от условията. Щях да го обмисля, ако всички условия бяха точни, както и категорията. Няма начин да се бия в лека категория. Вече съм на 39 години и това не е вариант. 

Няма да ви лъжа и ще ви кажа, че с него сме със сходни размери. Аз съм с тегло 83 килограма, а той вероятно е по-тежък от мен. Това е голяма битка, в която не би трябвало да има категория. Не трябва да сваляш килограми и да си вредиш за нещо такова. Ако тази битка се беше случила, тогава мисля, че щях да използвам всички свои оръжия. Добър съм в това, което правя. Цял живот имам успех с моя стил. 

Мисля, че много бойци правят грешка и изоставят своя стил, защото знаят, че Хабиб ще се бори с тях. Аз обаче съм добре срещу опити за събаряния. Ако се наложи да го сваля, тогава ще го сваля. Уверен съм в себе си и мисля ,че това е ключово за ММА. 

Много бойци грешат в битките с легендарен боец, защото им липсва увереност. Ако от UFC искат да се върна, тогава няма да ми се налага да ги моля. Биха ме прецакали, ако им се моля. Това ще е най-глупавото нещо, което мога да направя. Ако имат оферта, която не мога да откажа, тогава Уайт знае къде да ме намери. 

Кой би победил в битка между Хабиб и Сейнт Пиер ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес