Зареждане

Сейнт Пиер към Макгрегър: Излез от своята зона на комфорт

Сейнт Пиер към Макгрегър: Излез от своята зона на комфорт
Публикувано на: Март 19, 2021 в 00:00 ч
Голямата легенда в ММА Джордж Сейнт Пиер реши да даде съвет на Конър Макгрегър, който в началото на годината загуби тежко от Дъстин Порие. Звездата на UFC изкара милиони в последните години и трудно може да намери мотивация за битка.

"The Notorious" беше на върха преди няколко години и стана първия двоен шампион в историята на UFC. Той обаче спечели големите милиони и печели само 1 от последните си 4 битки в бойните спортове.

Макгрегър загуби от Хабиб Нурмагомедов, Дъстин Порие и в бокса от Флойд Мейуедър. Сега от UFC му гласят трета битка с Порие, а Сейнт Пиер му дава важен съвет, ако иска да се върне към победите:

Разбира се, че моя живот се промени, след като спечелих първия си милион. Имах повече сигурност и не чувствах, че се бия за същата причина, както преди парите. В началото когато бях беден, бях на ръба. Знаех, че ако загубя ще се чувствам много зле и всичко ще е каша. 

Всичко обаче изчезва тогава, когато спечелиш парите. Ако искаш да продължиш да се биеш, тогава трябва да излезеш от зоната си на комфорт. Не трябва да стоиш в зоната си на комфорт в тренировъчен лагер. Ако Конър Макгрегър иска да се върне към успехите, тогава трябва да излезе от своята зона на комфорт. 

Той не трябва да бъде шефа в своя лагер, а неговия треньор да му казва какво трябва да прави. Конър трябва да го слуша, дори и да не му харесва. Ако искаш да стоиш в зоната на комфорт, тогава ще падаш. Трябва да излезеш от тази зона.

Съгласни ли сте ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес