Зареждане

Сехудо обясни защо Миочич е опасен за Джоунс: Той е истински борец

Сехудо обясни защо Миочич е опасен за Джоунс: Той е истински борец
Публикувано на: Март 8, 2023 в 11:20 ч
След като доказа, че играта му на земя все още е изключителна, като победи със събмишън Сирил Ган на UFC 285, Джон Джоунс е уверен, че може да победи и Стипе Миочич в спора за това кой е най-велик в тежката категория. Въпреки това, Хенри Сехудо смята, че "Bones" не трябва да се вълнуват твърде много.

Анализирайки предстоящата битка за титлата в тежка категория на UFC, Сехудо посочи, че Джоунс трябва да е добре подготвен, защото за разлика от други бойци в тежката категория, Миочич има доказан опит в борбата.

„Този път около съпоставката на стиловете, игровият план трябва да е различен, защото този човек се бори в университета Браун, този човек е истински борец, който има истинска борба“, каза Сехудо,


Що се отнася до това как Миочич би могъл да победи, "Triple C" подчерта, че трябва да внимава за изненадващите движения на Джоунс и няма друг избор, освен да разчита отново единствено на своята борба.

„Харесва ми тази битка и мисля, че има едно нещо, което всички трябва да разберем, че Джон Джоунс е просто пълен с неочаквани техники. Имам предвид как описвате стила му? Той е творчество. Не знаете какво да очаквате. Не знаеш дали той ще удари с този десен лакът, не знаеш дали ще имитира удар с летящо коляно или не знаеш дали ще те свали. Това е, което прави Джон Джоунс изключително специален с неговата способност, способността му и факта, че той може да смесва нещата“, оцени Сехудо.

„А сега да разгледаме Стипе Миочич... Какъв би бил неговият план за игра, за да се бие с човек като Джон Джоунс? Просто си мисля как ще победиш Jon Jones? Ще трябва да се борите. И така, да заложи на борбата е единственото нещо, което успях да си представя да прави Стипе Миочич, защото ръцете му не са по-бързи от Джон. Джон просто е различен. Джон има различна дължина на ръцете, Джон пази дистанцията много по-добре“, продължи той.

Интересът за този двубой го има и при двамата бойци и изглежда много вероятно Джоунс срещу Миочич да се състои съвсем скоро.

Що се отнася до Сехудо, той е готов за собствена битка за титлата на UFC 288 срещу шампиона в категория петел Алджамейн Стърлинг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес