Зареждане

Scott Coker: Fedor постигна всичко и няма нужда да се бие повече

Scott Coker: Fedor постигна всичко и няма нужда да се бие повече
Публикувано на: Януари 27, 2019 в 14:05 ч
Легендата Fedor Emelianenko загуби с нокаут от Ryan Bader на събитието Bellator 214, което се проведе по-рано днес. Битката между двамата беше финал от турнира в тежка категория и Bader влезе в историята като първия шампион в две категории на Bellator. Това беше последна битка от договора на Fedor Emelianenko с Bellator и тепърва ще стане ясно неговото бъдеще. Президента на организацията Coker показа голямо уважение към легендарния боец и сподели, че той вече е постигнал всичко и няма нужда да продължава:



Никога не е лесно да гледаш как удрят и нокаутират приятелите ти. В момента всичко зависи от Fedor. Това беше последна битка от неговия договор. Мисля, че двамата изградихме добро приятелство през годините. Fedor вече няма нужда да се бие. 

Той постигна всичко. Той вече е най-великият в историята на тежка категория. Сега всичко зависи от него и той взема решенията. За мен той е най-добрият за всички времена. Той винаги е бил боец, който се изправя срещу всеки, който му предложат. Той имаше страхотна кариера.






Каквото и да реши Fedor Emelianenko неговата следа остава завинаги в историята на ММА. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес