Зареждане

Scott Coker: Fedor Emelianenko е най-великият и ще приключи кариерата си в Русия

Scott Coker: Fedor Emelianenko е най-великият и ще приключи кариерата си в Русия
Публикувано на: Октомври 5, 2019 в 00:00 ч
Scott Coker не спира да хвали легендарният Fedor Emelianenko, който се бие под банера на неговата организация Bellator. Coker вярва, че руснакът е най-великия боец в историята на ММА и споделя, че той иска да се бие още няколко пъти. Bellator ще правят събитие в Япония през декември и се очаква на него да се бие легендарния шампион в тежка категория. Спрягани за негови опоненти са Josh Barnett и Rampage Jackson.

Точно в Япония изгря звездата на Emelianenko, който цели 10 години нямаше загуба в тежка категория и мачкаше наред своите опоненти във времената, в които всички използваха забранени вещества. Няма съмнение в това, че Fedor е на върха в историята на ММА и Coker ще му организира битка в Русия, която ще бъде последна от славната кариера на този великан. Ето какво сподели в интервю за RT Sport, Coker:


Планът беше Fedor да се бие два или три пъти, а след това да отидем в Русия. Мисля, че негова битка в Русия ще бъде последна за него в ММА. Ако хората искат да гледат последната битка на Fedor, който е най-великият в историята на ММА, то тогава трябва да дойдат и да го гледат на живо в Русия.

 Това най-вероятно ще се случи след година или две. В момента работим по неговата следвща битка, която скоро ще бъде обявена. 


43-годишния боец е с рекорд 38-6-1 в ММА и от 2000 до 2010 година беше номер в 1 света. В последните няколко години обаче неговата възраст показва, че се отразява и той записа 2 победи и 2 загуби с нокаут в Bellator.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес