Зареждане

Санчес се вразуми и прекъсна отношенията си с Фабия

Санчес се вразуми и прекъсна отношенията си с Фабия
Публикувано на: Май 21, 2021 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC Диего Санчес най-накрая се вразуми и реши да прекрати отношенията си с Джошуа Фабия. Кошмара се е разделил със Фабия, който беше негов треньор, мениджър, ментор и каквото още се сетите.

Фабия беше в основата на уволнението на Санчес от UFC. 39-годишният ветеран трябваше да се бие с Доналд Серони в началото на месеца. Диего обаче се оттегли от боя, а Фабия започна да критикува организацията и твърдеше, че не уважават неговия боец.

Джошуа разкри, че UFC изоставили Санчес и неговите хора на летището в Лас Вегас след прибирането им от Абу Даби. Фабия също сподели видео, в което спори с коментаторите на организацията и ги обвинява, че не коментират адекватно битките на Санчес.

В крайна сметка всичко това преля чашата и Диего беше уволнен след 16 години в UFC. Пред MMAFighting Чарлз Лейкинс, който е адвокат на Санчес разкри, че всяка връзка между Диего и Фабия е прекъсната.

Това вероятно е опит на Санчес да се подмаже на Дейна Уайт, който обвини Фабия за уволнението на Диего. Предстои да видим какво ще последва за Санчес в следващите седмици.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес