Зареждане

Сакай потрошен до безобразие след битката с Овърийм

Сакай потрошен до безобразие след битката с Овърийм
Публикувано на: Септември 9, 2020 в 09:08 ч
Боецът в тежка категория на UFC Аугусто Сакай претърпя първата си загуба в UFC, но не от кого да е, а от ветерана Алистар Овърийм. В петрундовата битка Овърийм използва събаряния и брутален граунд енд паунд, за да стигне до победа с ТКО над бразилеца в UFC Vegas 9.

Сакай отдаде признание на Овърийм за интелигентната игра, но сподели че не е можел да се бие адекватно след втория рунд. Причината е, че 4 от ребрата на Аугусто са били наранени след удар с коляно. След това той не е можел да се защитава както трябва.

"Във втория рунд полчих удар с коляно, който размести две от ребрата ми. Когато той след това ме събори и ме удари с лакът, това счупи още две от ребрата ми. Не можах да покажа уменията си в жиу-житцу. Не можех да се защитавам добре.

Сигурен съм, че той използва опита си, макар че очаквах всичко от това. Не си търся оправдание, но единственото, което ме затрудни, бе болката в ребрата ми. Въпреки нея издържах колкото можах."

Преди загубата си Сакай беше в серия от 4 поредни победи. 29-годишният бразилец имаше преди това само една загуба - със съдийско решение от Чеик Конго през май 2017-та в Bellator.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес