Зареждане

Sage Northcutt слиза в лека категория за следващата си битка през 2020 година

Sage Northcutt слиза в лека категория за следващата си битка през 2020 година
Публикувано на: Ноември 9, 2019 в 00:00 ч
23-годишната звезда Sage Northcutt е аут от битките вече 6 месеца, след като инкасира брутална загуба в дебютната си битка за ONE Championship. Той се изправи срещу Cosmo Alexandre през май и загуби с тежък нокаут за 29 секунди. След тази загуба лицето на Northcutt беше изпочупено и той трябваше да се подложи на дълга операция, за да го оправят лекарите.

Бившия боец на UFC не е тренрирал от последната си битка и в момента чака лекарите да му позволят да се завърне. Той обяви, че ще слезе в лека категория, където няма загуба и планира да се завърне в клетката през 2020 година:


Отнема време да се възстановиш след такова нещо. Чакам лекарите да ми дадат зелена светлина, за да започна да тренирам и да се завърна. Не съм тренирал ММА от 5 или 6 месеца. Страшно е това, което ми се случи. Аз обаче винаги се целя в най-доброто. Ще се завърна по някое време през 2020 година. 

Надявам се да е възможно най-скоро, защото съм супер нетърпелив. Храня се здравословно и тренирам с някои тежести, за да съм във форма. Разбира се, че ми се искаше да нямах тази контузия и да не ми се налагаше да почивам вече 6 месеца. Ще сляза в лека категория, където бях непобеден. 

Бях с рекорд 5-0 в лека категория на UFC и мисля, че ще е добре да се завърна. Трябва да сваля доста килограми, за да се бия в лека категория. 

Ще бъдa по-бърз и мисля, че ще бъде страхотно. Все още планирам да стана шампион в кикбокса, ММА и муай-тай. Научих много от последната ми битка и мисля, че вече ще бъда по-мъдър. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес