Зареждане

Ryan Bader се завръща през февруари, за да брани титлата в полутежка категория

Ryan Bader се завръща през февруари, за да брани титлата в полутежка категория
Публикувано на: Ноември 14, 2019 в 00:00 ч
Двойният шампион на Bellator, Ryan Bader не успя да получи това, което искаше. Той имаше голямо желание да се включи на съвместното събитие на Bellator и RIZIN през декември, за да се бие за титлата в полутежка категория на японската организация, но двете страни не са постигнали съгласие. Bader се намира в серия от 7 поредни победи и се радва на големи успехи.

Той се присъедини към Bellator през 2017 година и само за две години стана шампион в полутежка и тежка категория. В началото на годината той спечели турнира в тежка категория след нокаут над Fedor Emelianenko, а след това опита да защити титлата.

През септември той сподели клетката с Cheick Kongo, но битката им беше обявена за несъстояла се, защото Bader му бръкна в окото и Kongo не успя да продължи. В своя профил в социалните мрежи Ryan обяви, че се завръща през февруари:


Работихме здраво, но изглежда, че няма да се бия за титлата в RIZIN в моята следваща битка. Не успяхме да се разберем за условия, които да бъдат смислени. Ще се завърна в Bellator по някое време през февруари, за да се бия в полутежка категория.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес