Зареждане

Руска певица посвети песен на Пьотр Ян

Руска певица посвети песен на Пьотр Ян
Публикувано на: Октомври 21, 2022 в 00:00 ч
Събитието UFC 280 ще се проведе на 22 октомври в Абу Даби (ОАЕ). В главната битка Ислам Махачев и Чарлз Оливейра ще се бият за титлата в лека категория.

В главната карта на вечерта има още една битка, която буди много интерес. Това е срещата в категория петел между Пьотр Ян и Шон О'Мали. Наскоро стана ясно, че този, който победи в тази битка, ще получи шанс за титлата. А съперникът ще бъде определен буквално в следващата битка в Абу Даби.

В подглавната битка за пояса в категория петел, настоящият шампион Алджамейн Стърлинг и Ти Джей Дилашоу ще се бият. Изявите на Ян в октагона винаги са много зрелищни и красиви. В последнaтa годинa Ян няма много късмет.

Първо той загуби титлата в категория петел на UFC в битка със Стърлинг, след което не успя да си я върне в реванш с американеца. И двете поражения се оказаха противоречиви. При първото руснакът загуби след дисквалификация, а при второто загуби с разделно решение на съдиите.

Преди броени часове хип-хоп изпълнителката Drummatix от Омск пусна песен, наречена „Боен път“, посветена на пътя на руския боец. А текстът е написан от фена на Ян, Роман Карпенко.

„Пьотр измина дълъг път, за да стигне там, където е в момента. На 15-годишна възраст той се премества от малко село в Омск в името на спортна кариера в бокса. 

Учи в спортен университет, работи като охранител, бие се на събития в нощни клубове, за да живее по някакъв начин в милионен град.

Тази песен е почит към сибирския дух, сибирския характер на нашия спортист, който се издигна със собствените си ръце и заслужено стои на върха на световния спорт“, подписаха видеото създателите на песента.

Най-вероятно руският боец ще излезе към октагона за двубоя с О'Мали на песента "Barrel for the Belt". В бъдеще може да го видим да излиза и на песента, която сега му беше посветена.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес