Зареждане

Розенструик все още мечтае за титлата в UFC

Розенструик все още мечтае за титлата в UFC
Публикувано на: Юли 5, 2020 в 07:59 ч
Жаирзиньо Розенструик харесва своя бъдещ съперник, но не смята да приема неговата оферта. Жуниор дос Сантос му предложи да правят спаринги преди битката им, а това не е добра идея според "Bigi boy". Двамата ще се бият през август на UFC 252, където главната битка ще бъде за титлата в тежка категория и ще противопостави Стипе Миочич и Даниел Кормие.

Розенструик идва след първа професионална загуба, която инкасира през май месец. Той беше нокаутиран от Франсис Нгану за 20 секунди, но въпреки това ,вярва, че шансът за титлата е близо. Бразилеца от своя страна е в серия от 2 поредни загуби с нокаут и ще се опита да я прекъсне. Ето какво сподели Розенструик преди битката с дос Сантос:

Жуниор дос Сантос ми предложи да правим спаринги преди битката, но не мисля, че е добра идея. Това е хубаво от негова страна. Той е добро момче и го уважавам. Другите ми съперници Нгану и Овърийм говореха глупости за мен и ме подценяваха. Тази битка е различна. Моя живот е една мечта. Все още се чувствам по същия начин. 

Преди играех играта на UFC с тези бойци, а сега се бия с тях в клетката. Чувството е хубаво. На 100% все за пътя към титлата. Ще се бием в една карта, в която ще се реши бъдещето на категорията. Миочич ще се бие с Кормие. Ще видим какво ще стане. Аз ще съм активен и ще чакам своя шанс. Точно сега моята мечта все още е жива, но е на пауза. Нищо не може да ме спре от мечтата ми. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес