Зареждане

Розенструик ще чака нова дата за битка с Нгану

Розенструик ще чака нова дата за битка с Нгану
Публикувано на: Март 21, 2020 в 09:43 ч
Жаирзиньо Розенструик (10-0 MMA, 4-0 UFC) трябваше да се бие с Франсис Нгану след седмица в Охайо, но събитието беше отменено от UFC заради коронавируса. Това беше голям удар за всички бойци, защото те с месеци се готвиха за битките си, а сега ще трябва да чакат и да продължат здравата работа.

32-годишния боец, който няма загуба в ММА ще остане във Флорида и ще чака новини от организацията. Той няма да бърза да се прибере в Суринам и се надява, че скоро от UFC ще им дадат нова дата. Не се знае кога и къде ще видим Розенструик срещу Нгану, но Жаирзиньо остава позитивен и ще продължи да се готви. Ето какво сподели той в интервю за MMA Junkie:


Засега ще остана и ще продължа да тренирам, докато UFC не намерят решение на ситуацията. Напълно разбирам - това е заради здравето на всички, дори и за моето. Така че битката трябва да изчака, докато дойде решението. Ще бъдем готови със сигурност. Ще остана във Флорида и ще чакам новини, а след това ще реша дали да се прибера или да остана. Надявам се, че няма да чакаме дълго. 

Надявам се ситуацията да се уреди бързо и да се справим с този коронавирус, за да може да продължим напред в живота. За сега не бързам да се връщам у дома, защото съм в най-добрата си форма, така че искам да поддържам това темпо и да видя дали ще дадат нова дата. Знам със сигурност, че UFC ще намерят решение възможно най-скоро. Винаги във всяка ситуация гледам позитивите. Ще продължа да тренирам и ще се уверя, че сме готови за всичко.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес