Зареждане

Розенструик: Нокаутирам Нгану в 2 рунда на 100 %

Розенструик: Нокаутирам Нгану в 2 рунда на 100 %
Публикувано на: Април 10, 2020 в 05:00 ч
Непобеденият боец в тежка категория на UFC, Жаирзиньо Розенструик вярва в нокаута срещу Франсис Нгану. Двамата бойци ще мерят сили на 18-ти април в бойната карта на UFC 249, което ще се проведе в Калифорния. 32-годишния боец от Суринам е с рекорд 10-0 в ММА и печели 9 от победите си с нокаут. Той има солиден опит в кикбокса където е шампион в тежка категория и има 76 победи, от които 64 с нокаут.

Розенструик печели първите си 4 битки в UFC, като сред тях има победи за 9 и 29 секунди. Той показа, че 5-рундовите срещи не са му проблем и нокаутира Овърийм в последните секудни на 5-тия рунд в битката им през декември 2019 година. Ето какво смята Розенструик за битката с Нгану:


За мен това е голямо предизвикателство и ние обичаме предизвикателството, аз и моят екип. Другото нещо е това, че той няма битка. Така че Нгану трябва да бъде щастлив, че има битка в момента. Мисля, че е вълнуващо. Ще застана пред него и това е битката, която искахме, нека танцуваме. 

Щастлив съм, че трябва да се бия с него. Аз съм боец. Правя това от години. Свикнах да нокаутирам големи момчета. Има кръв и месо срещу мен. Това е, което ям, и какво е различното ? Знам, че имам тази способност да го нокаутирам. Работя. Ние винаги работим за да бъдем по-добри и затова винаги сме във фитнеса. Франсис ще падне по един или друг начин, ако излезе за битка. 

Алистър не искаше да се бие. Той просто влезе с плана си за игра, искаше да го изпълни, а след това да си отиде. Мисля, че първи или втори рунд на 100 % ще го нокаутирам. Първи или втори кръг, той пада. Ако той дойде да се бие, то тогава ще първи или втори рунд. Помнете думите ми. Вие момчета още не сте виждали нищо. Битката с Овърийм беше добре, но все още не сте виждали нищо. Имам какво още да ви покажа.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес