Зареждане

Розенструик нокаутира Дос Сантос във втория рунд

Розенструик нокаутира Дос Сантос във втория рунд
Публикувано на: Август 16, 2020 в 06:37 ч
Жаирзиньо Розенструик сподели клетката с бившият шампион в тежка категория Жуниор Дос Сантос. Двамата се биха на UFC 252 във Вегас в битка от главната карта. Двамата бойци притежават доста мощ и беше почти сигурно, че ще има нокаут. В началото тежковозите не бързаха да започват с размени на удари и бразилеца откри срещата с ритник. Жуниор беше по-активния боец и разцъкваше Розенструик от дистанция. Дос Сантос опитваше да намери Розенструик с ритник със завъртане, но не успя.

Във втория рунд Розенструик започна с ритници и удари, а бразилеца не му остана длъжен и му ги върна. Розенструик опита удар с ритник в главата, но не намери целта. Двамата най-накрая скъсиха дистанцията и Жаирзиньо вкара комбинация от ляв и десен, с която свали бразилеца в нокдаун. Розенструик се нахвърли като обезумял с удари и за втори път свали бразилеца в нокдаун, след като той опитваше да се изправи.

Дан Мърглиота се намеси и спря битката. С тази победа Розенструик се връща на победния път, след като преди няколко месеца загуби непобедения си статут от Нгану, който го нокаутира за 20 секунди. Жуниор от своя страна за първи път в кариерата си навлиза в серия от 3 поредни загуби.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес