Зареждане

Роуз Намаюнас вярва в теорията на конспирацията за Кемтрейлс

Роуз Намаюнас вярва в теорията на конспирацията за Кемтрейлс
Публикувано на: Май 25, 2023 в 10:00 ч
Роуз “Thug” Намаюнас изглежда се присъедини към клуба на звездите на UFC, които се занимават с теории на конспирацията.

Бившата шампионка на UFC публикува снимка на перести облаци в Instagram и твърди, че изглеждат неестествени. Някои потребители на Instagram подкрепиха нейните странни твърдения, казвайки, че това е доказателство за кемтрейлс и стратосферно геоинженерство.

Други обаче правилно посочиха, че това са просто безобидни перести облаци, които са разпръснати поради модели на вятъра. Теорията на конспирацията за кемтрейлс предполага, че определени следи, оставени от самолети в небето, обикновено наричани „chemtrails“, всъщност са химически или биологични агенти, умишлено пръскани.

Привържениците на тази теория твърдят, че тези следи са различни от нормалните обратни следи, които се образуват от кондензацията на водни пари в изгорелите газове на самолета на големи височини.

Според вярващите в конспирацията кемтрейлс, тези следи съдържат вредни вещества като токсини, химикали, променящи съзнанието, или дори биологични агенти. Мотивите, приписвани на предполагаемото пръскане, варират от манипулиране на времето и контрол на населението, та до контрол на ума и тайни експерименти.

Експертите обясняват, че следите, наблюдавани в небето, са просто обратни следи, които са съставени от ледени кристали, образувани, когато изпускателната струя от гореща струя влезе в контакт със студен въздух на голяма надморска височина.

Тези обратни следи могат да се запазят и да се разпространят поради атмосферни условия, като например влажност и вятър.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес