Зареждане

Роуз Намаюнас победи Жанг със съдийско решение

Роуз Намаюнас победи Жанг със съдийско решение
Публикувано на: Ноември 7, 2021 в 06:53 ч
Подглавното събитие на UFC 268 приключи с победа над Роуз Намаюнас над Вейили Жанг със съдийско решение. Двете се изправиха една срещу друга за втори път и отново имаше оспорвана игра в стойка, но разликата този път беше, че Роуз съумяваше да застава отгоре при борбата.

Всеки път, когато битката се пренасяше на земята, Намаюнас показваше, че е по-добрата граплърка.

Още в началото Жанг успя да свали Роуз, но тя успя да избегне силните удари и да се изправи отново на крака. Там двете си размениха по няколко ритника, а в края на рунда Роуз нанесе и хай кик, койот свали Жанг на земята.

Във втория рунд двете си размениха много комбинации, които бяха в полза на Роуз. Отново имаше събаряне, но отново Роуз се изправи бързо. След това Роуз отбеляза събаряне, но беше точно в края на рунда.


Третия рунд беше с няколко удара, в който Роуз скъсяваше дистанцията. Имаше събаряне и доминираща позиция на Жанг, но времето не ѝ стигна, за да направи нещо съществено.

Жанг продължи с ударите с крака в четвъртия рунд, отново събори Роуз, но тя се изправи и да доминира в позицията си.

Последният рунд започна отново с удари с крака от Жанг, но те не постигаха този ефект, който се очакваше от китайката. Намаюнас експлозивно нанесе серия от удари, които повалиха Жанг, която и на земята изяде още поражения, преди Роуз да заеме доминираща позиция. От там последваха още удари и контрол, а Жанг не успя да се изправи до края на рунда.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес