Зареждане

Роугън: Движенията на Сирил Ган са нещо специално

Роугън: Движенията на Сирил Ган са нещо специално
Публикувано на: Август 21, 2021 в 03:00 ч
Джо Роугън не скри своите впечатление от новата звезда на UFC Сирил Ган. По-рано този месец Ган успя да се справи с Дерик Люис и спечели временната титла в тежка категория. Това беше 3-тата му победа тази година и "Bon Gamin" показа, че е заплаха за всички.

Много хора нямат търпение да видят битката за обединяване на поясите между Ган и Франсис Нгану. От UFC вече работят усилено по нея и вероятно ще я видим в края на годината или началото на следващата.

Роугън е легендарен коментатор и анализатор и реши да изкаже своето компетентно мнение за Ган. Ето какво е то:
 
Сирил Ган спука от бой Дерик Люис. Напълно го неутрализира. Ган е с тегло 112 килограма и е 1.93 см висок. Той се движи като боец от полусредна категория. Това е лудост. Сирил подскача като Стивън Томпсън. 

Той скача през цялото време и прави финтове. Ган напълно промени страйкинга в тежка категория. Не преувеличавам. Няма съмнение, че той е боецът с най-добрите движения в тежка категория. 

Не съм виждал по-добър в движенията от него. Битката между Ган и Люис промени представата ми за това как ще протече бой между Ган и Франсис Нгану. 

Франсис може и да има сила и техника, но няма движенията на Ган. Може ли Нгану да се справи с движенията на Ган ? Може ли да направи нещо по-различно от Люис ? Движенията на Ган са нещо специално.

Как ще протече бой между Ган и Нгану ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес