Зареждане

Рори Макдоналд: Съдиите ме ограбиха срещу Тибау

Рори Макдоналд: Съдиите ме ограбиха срещу Тибау
Публикувано на: Юни 20, 2021 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC Рори Макдоналд не е доволен от загубата, която записа преди няколко дни в Ню Джърси. Той сподели клетката с Глейсон Тибау в главната битка на PFL 5. Срещата им продължи всичките планирани 3 рунда, след което се стигна до решение.

Много хора видяха предимство за Рори в срещата, но въпреки това съдиите отсъдиха раздвоено в полза на Тибау / (29-28, 28-29, 29-28) /. Съдийското решение определено беше доста странно и Макдоналд е бесен. Ето какво сподели Рори пред медиите в САЩ след тази спорна загуба:

Много съм разочарован. Вярвам, че спечелих и всички говорят за това, а някои дори смятат, че взех и 3-те рунда. Мисля, че това си беше чист грабеж. Смятах, че съм доминантен в битката. Беше тежък бой и Тибау се би здраво. Аз обаче смятам, че видимо си спечелих. Трябва да се обърне внимание на това решение. 

Бях в шок, след като чух, че един от съдиите отсъжда за Тибау. Бях напълно отнесен, след като чух, че му дават победата. Изобщо не го виждам така. Трябва да имаме честно отсъждане в този спорт. Не би трябвало да се притесняваме, че може да ни посекат съдиите. 

Няма такива проблеми в другите големи спортове. В ММА обаче отново и отново виждаме такива съдийски решения, което е срамно. 

Ограбен ли беше Макдоналд ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес