Зареждане

Ronda Rousey за малко щеше да загуби един от пръстите на ръката си

Ronda Rousey за малко щеше да загуби един от пръстите на ръката си
Публикувано на: Август 21, 2019 в 11:01 ч
Качил: DoloR
Бившата шампионка на UFC, Ronda Rousey получи сериозна контузия на пръста по време на снимките за сериала "9-1-1". Rousey влиза в ролята на пожарникар и според сценария трябвало да тръшне силно вратата. Тя не се съобразила и затворила вратата, без да забележи, че нейнините пръсти са там. Това води до сериозно счупване на средния пръст и за малко бившата звезда на UFC щяла да го загуби.

Според различни източници тя се върнала на снимачната площадка и завършила снимките за ролята си. Ronda отива в болница, където става ясно, че е наранила още един от пръстите си. В болницата успяват да оправят нейните пръсти, като костта и сухожилието на средния пръст са закрепени с метална пластина и винтове. Няколко дни това беше пазено в тайна, но днес тя реши да го сподели с феновете:


Вече се разпространи новината, че щях да загубя пръста си по време на снимките за "9-1-1". Странен инцидент, след който си мислех, че всичко е наред, но после видях, че не е така. Закараха ме в болница, където моят пръст беше оправен и му сложиха метална пластина и винтове. 

На следващия ден се върнах на снимачната площадка, за да завърша снимките, а след това се прибрах у дома. Модерната медицина ме учудва. За 3 дни вече върнах 50% от подвижността на моят пръст.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес