Зареждане

Роман Рейнс готов да посрещне Джон Джоунс в кеча

Роман Рейнс готов да посрещне Джон Джоунс в кеча
Публикувано на: Февруари 13, 2020 в 16:00 ч
Преди няколко дни Джон Джоунс сподели, че участието му в кеча е неизбежно и ще бъде сбъдната мечта да вземе участие в събитие на WWE. Шампиона в полутежка категория на UFC запази титлата си миналия уикенд в Тексас, но за пореден път видяхме, че не е това, което беше в миналото. "Bones" се затрудни доста срещу Доминик Рейес и показа, че може да бъде победен.

С годините шампиона няма да става по-млад и това ще покаже своето отражение. В кеча се изкарват доста пари и след време Джоунс наистина може да се ориентира към WWE, а неговото голямо име ще го вкара с лекота при тях.

Роман Рейнс, който е една от най-големите звезди на WWE коментира желанието на Джоунс да се пробва при тях и го предупреди, че не му трябва да се бие с него. Роман даде интервю за TMZ и ето какво сподели за мераците на Джоунс за кеча:

Вижте още - Джон Джоунс: Участието ми в WWE е неизбежно

Да, Джоунс определено има умения и няма съмнение в това. Той е лошо момче. Нещата, които ние правим в WWE са по-различни от тези в клетката. Джон има страхотно име и огромна кариера в ММА. Мисля, че той има бъдеще при нас, но сега трябва да се фокусира върху ММА. 

Ако Джоунс има време, което да отдели, за да развие уменията си за кеча, то определено има бъдеще. Да, със сигурност имам интерес към някой като него на ринга. Той едва ли ще иска да се качи на ринга с голямо куче като мен. 

Чувствам се уверен и не мисля, че има кой да ме победи на ринга. Ще бъде страхотна битка, но аз ще съм уверен срещу Джоунс, защото няма по-добър от мен. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес