Зареждане

Рокхолд: Веласкес е в затвора, а педофилът е сред децата

Рокхолд: Веласкес е в затвора, а педофилът е сред децата
Публикувано на: Август 18, 2022 в 08:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Люк Рокхолд (16-5) подкрепи Кейн Веласкес (14-3) и призова обществото да направи същото и да се противопостави на "корумпираната система". Веласкес е в затвора от март тази година.

Бившият шампион на UFC в тежка категория беше арестуван на 1 март във връзка с опит за убийство. Американецът преследвал 43-годишния Хари Юджийн Гуларте, който блудствал с 4-годишния син на боецa.

Веласкес се изправи пред съда вече няколко пъти и се призна за невинен. Той е готов да плати 1 милион гаранция, но това му беше отказано 3 поредни пъти, защото бил опасен за обществото.

Гуларте от своя страна не е влизал в затвора и продължава да бъде под домашен арест. Той също твърди, че е невинен и отрича обвиненията в педофилия. Ето какво написа Рокхолд в социалните мрежи:

„Остават дни до битката и не мога да спра да мисля за моя брат Кейн. Трудно е да се повярва, че той все още е зад решетките, докато истинският престъпник е свободен да броди по улиците сред вашите деца. Трябва да действаме заедно срещу тази корумпирана система, за да променим нещо. 

Хората не мислят за това, докато не им се случи. Отделете време да разгледате карта на извършителите на сексуални престъпления във вашия район. Тревожно е, след като осъзнаете колко много от вашите деца са изложени на тези престъпници в ежедневието.“, написа Рокхолд.

Рокхолд се завръща този уикенд, за да се бие с Пауло Коста в Юта, САЩ.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес