Зареждане

Робърт Уитакър срещу Джаред Каноние на UFC 248

Робърт Уитакър срещу Джаред Каноние на UFC 248
Публикувано на: Декември 20, 2019 в 10:07 ч
Бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър се завръща, за да се бие срещу Джаред Каноние. Двамата ще се изправят един срещу друг на събитието UFC 248, което ще се проведе през март във Вегас. Битката между двамата най-вероятно ще излъчи безспорен претендент за титлата в категорията.

Бившия шампион идва след загуба от Израел Адесаня, който го нокаутира в началото на октомври и му взе титлата. Това беше първа загуба за Роби в средна категория и прекъсна серията му от 9 поредни победи. Той идваше след 2 поредни брутални срещи с Йоел Ромеро, които спечели с решение, но пое доста щети и явно никога няма да бъде същия след тези войни.

Каноние е с рекорд 13-4 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. В края на миналата година той реши да слезе в средна категория след две поредни загуби в полутежката. Джаред избухна и записа победи с приключване над Бранч, Силва и Хермансон и така с тях се приближи много до пояса. Победата тук със сигурност ще му гарантира шанс и той няма да се даде лесно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес