Зареждане

Робърт Уитакър: Адесаня е грубиян и пълен лайнар

Робърт Уитакър: Адесаня е грубиян и пълен лайнар
Публикувано на: Юли 4, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър не е голям фен на Израел Адесаня. "The Reaper" признава, че преди първата им битка Адесаня му е влязъл под кожата.

Двамата се биха преди 2 години в Мелбърн, Австралия и Адесаня успя да спечели с нокаут във втория рунд. По този начин Израел отне титлата на Робърт, който инкасира първа загуба в категорията.

Уитакър се взе в ръце и успя да запише серия от 3 поредни победи. Сега от UFC планират реванш между двамата, който ще се проведе в последните месеци на годината. В интервю за The Howie Games Уитакър сподели следното за Адесаня:

Нека не говорим за Израел Адесаня, защото мисля, че е лайно. Той е просто един лайнар. Адесаня е грубиян и лайнар. Адесаня е глупак. Аз не го харесвам и той не ме харесва. Двамата сме котараци от два различни пътя, които не се понасят. 

Глупостите, които изговори преди битката ни имаха ефект, защото бях твърде емоционален. Не бях в добро положение в моята кариера. Отдадох се на емоции, защото не го харесвам.

 Обикновено не се бия така, както се бих в тази битка. Поздравления за него, защото ми влезе под кожата. Мисля, че Адесаня е просто един глупак. 

Кой ще вземе втората битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес