Зареждане

Ризван Магомедов: Ислям Махачев ще се бие с боец от топ 10

Ризван Магомедов: Ислям Махачев ще се бие с боец от топ 10
Публикувано на: Януари 16, 2020 в 13:15 ч
Ризван Магомедов, който е един от мениджърите на Ислям Махачев сподели, че неговия боец най-накрая ще получи опонент от топ 10 на лека категория. 28-годишния Махачев е с рекорд 18-1 в клетката и се намира в серия от 6 поредни победи. Той окупира 15-тата позиция в ранглистата и има само една загуба в UFC. Преди 5 години Адриано Мартинс успя да го нокаутира и така статистиката на дагестанеца е 7-1 в UFC.

Преди няколко дни се носеха слухове, че Махачев ще се бие с Кевин Лий и двамата дадоха устното си съгласие, но въпреки това от UFC избраха Чарлз Оливейра за съперник на Лий. От щаба на Махачев все още не знаят причината за провалената среща с Лий, но споделят, че той ще получи опонент от топ 10 в следващата си битка, която ще бъде през април. Eто какво сподели Магомедов за бъдещето на Махачев:


Точно сега не мога да ви кажа истината. В социалните мрежи Кевин Лий говореше едно, но това, което е казал на хората правещи срещите в UFC е тайна. Не знам дали наистина е искал битката с Ислям, или просто е говорил, за да привлича внимание. 

Махачев ще се бие с топ опонент в следващата си битка. Има кандидати и в следващите 2 седмици ще решим. Бойците, които искат да се бият с него са от топ 10. Ислям иска да се бие на 18-ти април в Бруклин. 

Логично е Махачев да иска битка през април, защото на същото събитие ще се бие и неговия приятел Хабиб Нурмагомедов.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес