Зареждане

RIZIN се извиниха за объркването, което се получи с битката на Floyd Mayweather

RIZIN се извиниха за объркването, което се получи с битката на Floyd Mayweather
Публикувано на: Ноември 11, 2018 в 09:25 ч
Преди няколко дни от RIZIN шокираха света и на пресконференция обявиха, че легендата Floyd Mayweather ще се бие срещу непобедения местен талант Tenshin Nasukawa. Двамата бяха заедно на пресконферецията и дори застанаха лице в лице. Докато Floyd беше в Япония - всичко беше точно, но веднага щом кацна в САЩ обяви, че бил подведен и няма да се бие с Nasukawa.


Floyd твърди, че му предложили над 80 милиона за да се бие пред богаташи в битка, която няма да е официална и няма да се предава по нито една телевизия, но от RIZIN обявиха друго в последствие и сега трябваше да се извиняват за объркването:


На пресконференция, която се проведе на 5-ти ноември ние от RIZIN обявихме, че събитието RIZIN 14, което ще се проведе на 31 декември в Япония ще бъде оглавено от битка между Floyd Mayweather и Tenshin Nasukawa. Кратко след като обявихме това г-н Mayweather направи изявление в социалните мрежи и каза, че битката била отменена. Ние искрено се извиняваме за объркването в тази ситуация. Председателят на RIZIN, Nobuyuki Sakakibara води преговори с Mayweather за да изпълнят подписаното в договора и се надяваме да има яснота по въпроса следващата седмица.

Floyd явно беше отишъл за лесни пари в Япония и докато беше не спираше да хвали страната и я определяше като "специално място", но дни по-късно обяви, че пътуването до Япония било пълно разочарование. И ако погледнем какъв боец е Nasukawa, то явно е нормално Floyd да не иска да поема риска.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес