Зареждане

Ринг момиче с Only Fans изкарва повече от Оливейра и Гейджи

Ринг момиче с Only Fans изкарва повече от Оливейра и Гейджи
Публикувано на: Май 11, 2022 в 12:40 ч
Нищо чудно, че бойците недоволстват за заплащането си, особено след като видим богатството на едно от ринг момичетата - Бритни Палмър.

През изминалия уикенд Чарлз Оливейра се изправи срещу Джъстин Гейджи в шампионска битка в леката категория в главното събитие на UFC 274.

Битката беше бърза и атрактивна, като от нея и двамата си тръгнаха по-богати.

Но не толкова богати колкото Бритни Палмър - едно от известните ринг момичета в ММА. Палмър се включи в редиците на UFC през 2011-та и още тогава спечели наградата за ринг момиче на годината.

Палмър поддържа и профил в OnlyFans, от който изглежда изкарва много прилични суми, качвайки леко разголени снимки. 34-годишната дама изгради състояние като модел и ринг момиче и макар феновете на ММА да я познават покрай работата ѝ в най-голямата организация, тя е била и на корицата на Playboy през март 2021-та.

Общото ѝ състояние се равнява на около 5 милиона, част от които са се натрупали именно откакто тя започва OnlyFans профила си.


Чарлз Оливейра, който е на първо място в леката категория е доста под нея по богатство - 1.3 милиона долара. А неговия опонент, Джъстин Гейджи, държи по-солидните 4 милиона - близко до тези на Палмър, но не достатъчно.

Състезателки от UFC превзеха OnlyFans и изкарват добри пари от него. Например Пейдж ВанЗант, която напусна UFC за да се бие в бокса с голи ръце, неведнъж е споделяла, че изкарва много повече пари извън битките.

Жиу-житцу състезателката Кай Хенсън също залага на сериозни приходи от OnlyFans обществото, тъй като бе отстранена от ММА организацията след UFC 273.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес