Зареждане

Рико Верхунвен: Бадр Хари няма да оцелее 5 рунда с мен

Рико Верхунвен: Бадр Хари няма да оцелее 5 рунда с мен
Публикувано на: Декември 19, 2019 в 00:00 ч
Този уикенд шампионът в тежка категория на GLORY, Рико Верхувен се завръща на ринга. Той ще брани трона си срещу едно от най-големите величия в историята на кикбокса. Рико ще срещне за втори път легендарният Бадр Хари в главната битка на GLORY Collision 2, което ще се проведе в Холандия.

Това ще бъде втора среща между двамата титани, които се биха преди няколко години, но изхода на срещата им разочарова феновете. Сега двамата имат на разположение 5 рунда, за да решат кой е по-добрия боец и ще се опитат да се реваншират на феновете. Шампиона вярва, че мароканеца се предал в първата им среща и търсел изход от битката, но този път няма да му го даде и обещава нокаут:


Не съм се бил от доста време, но все още съм шампион и се забавлявах. Имах доста готини проекти и мисля, че 2019 година е една от тези, в които бях най-много зает. Наслаждавах се на всичко. Отдал съм живота си на спорта и съм напълно посветен на кикбокса. Тренирам всеки ден и преди всичко съм атлет. 

Благодарен съм на всички, които присъстваха на първата битка. В края на краищата видях, че той е несигурен в себе си и се предаде. Чувствах се добре и се справях добре преди неговата контузия. Тази негова контуия ми изглеждаше доста странно. Да, определено смятам, че той си търсеше изход от срещата. 

Битката няма да бъде забавна за него. Ще го нокаутирам. Ще бъде една здрава битка. Нека видим дали ще оцелее 5 рунда с мен. Той не се е бил 5 рунда от дълги години. Ще подпечатам моето наследство с тази битка. Историята ще приключи този уикенд. Ще си направя един предколеден подарък. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес