Зареждане

Ricardo Lamas с три фрактури на челюстта след UFC 238

Ricardo Lamas с три фрактури на челюстта след UFC 238
Публикувано на: Юни 12, 2019 в 00:00 ч
Ricardo Lamas прекара само 4 минути и 6 секунди в клетката на UFC 238 в Чикаго, но те са били повече от достатъчни, за да получи сериозни наранявания. Lamas загуби с тежък нокаут от Calvin Kattar и днес сподели в социалните мрежи, че от този нокаут е получил 3 фрактури на челюстта и показа снимки, с които да го докаже:


По време на битката съм получил 3 фрактури на челюстта. Вече няколко дни съм в болница и вчера имаше операция. Поставиха ми титанови импланти. Помолих лекаря да постави в устата си малки лазерни оръжия, които да мога да активирам с езика си и да стрелям през зъбите си, но той каза, че това е невъзможно. Бих искал да благодаря на всички, които пратиха добри послания. 

На моя любим град Чикаго ще кажа, че съжалявам, че отново ви разочаровах, но искам да ви благодаря за всички овации, които ми дадохте по време на моето влизане в клетката, побиха ме тръпки и никога няма да го забравя. Сега е хубаво времето с моето семейство и бебе номер 3 ще дойде в началото на август, което поставя в перспектива това, което е наистина важно в живота. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес