Зареждане

Резултати от Caged Steel 35

Резултати от Caged Steel 35
Публикувано на: Май 18, 2024 в 20:11 ч
Състезанието Caged Steel 35 се провежда в столичната зала Христо Ботве.

Събитието се излъчва на живо в мобилното приложение FightScout.

Първите две битки завършиха изключително бързо и атрактивно със събмишъни.


Третата битка беше изцяло по правилата на събмишън граплинга.

В нея Борис Тонев се изправи срещу румънския ас Мариус Спак. Тонев успя методично да притиска и да изтощи постепенно опонента си.

Влизайки в третия рунд двамата тръгнаха с нови сили. Спак беше заел доминираща позиция, когато обаче получи сериозна травма на коляното. След лекарска намеса битката бе спряна и отсъдена в полза на Тонев.

В третия дувбой от вечерта Алексанръ Христов победи убедително още в първия рунд с удушаване в първата професионална ММА среща от вечерта.В първият двубой по правилата на cageboxing за вечерта Никола Арсов и Роберто Ачковски си раздадоха тежки удари.

И двамата бойци имаха своите моменти, като Арсов показа, че бе излязъл само и единствено за победа, като пое доста сериозни удари от македонеца, но не се пречупи.

Двубоят приключи със съдийско решение след три рунда в полза на Ачковски, който нанесе повечето значителни удари в двубоя.

След тях на ринга отново се качиха двама бойци, които се биха по правилата на cageboxing. Красимир Джуров разглоби своя опонент с множество тежки удари, като принуди реферът да спре мача още в първия рунд.


Руси Хаджиев стъпи отново в клетката в ММА двубой срещу германеца Оскарас Буникас. Дамата започнаха изключително агресивно, като Руси успя да заема доминираща позиция на гърба и да удуши с rear naked choke опитния муайтай боец.

Илиян Адрианов отново записа голяма и атрактивна победа над Дейвид Велчев. Адрианов получи удар в слабините, но успя да се възстанови и от своя страна нанесе мощен хайкик, след който опонентът му не можа да продължи.


 Звездата на Caged Steel, Джон Бърнс показа защо е толкова обичан от феновете в Англия. Той се изправи срещу Марио Вергиев по правилата на бокса и показа изключителна пъргавост и добър бокс със смяна на нивата. В първия рунд Марио не успя да намери отговор на атаките на опонента си.

Във втория рунд обаче Марио излезе много по-активен и нанесе добри удари на англичанина, който обаче успя да отвърне със същото. Изкл'чително динамична битка, която иправи зрителите на крака от началото до края на среата.

В третия рунд Бърнс бе все така пъргав и с доста добра работа с крака успяваше да контраатакува всеки опит на Марио, като не се притесняваше да виза и в размени. Към края Марио успя да вкара няколко силни удара от клинч, но Бърнс показа добра поносимост на удари и макар да бе разклатен, успя да завърши рунда.

След изключително динамични три рунда съдиите дадоха победата на българския боец.


Делян Георгиев и Пламен Бъчваров се изправиха в очаквана с огромен интерес ММА битка. След като в началото двамата проучваха дистанциите си, Георгиев успя да нацели Пламен с точен удар с ръка и го свали на пода до клетката. От там той успя да работи в гарда на Бъчваров, където наложи добър граунд енд паунд. Към края на рунда Пламен успя да вземе гърба на столичния борец, но не успя да стигне до събмишън.

Във втория рунд Георгиев продължи да оказва натиск, но Бъчваров бе доста активен с ударите. В крайна сметка Георгиев отново успя да свали опонента си и да влезе в гард. От там той продължи с граунд енд паунд докато двамата не бяха вдигнати от рефера. В стойка Георгиев нанесе сериозен удар, но пък Бъчваров отбеляза събаряне.

В третия рунд Бъчваров изглеждаше доста по-изморен от опонента си, но продължи да е активен в стойка, като нанесе и няколко силни удара, включително и фронт кик, които вдиганха публиката на крака. Георгиев отново наложи натиска си и прикова Бъчваров на земята до края на гонга и до съдийското решение, което дойде в полза на варненеца.

Николай Атанасов си издейства бърза победа с армбар след кратка размяна на удари срещу русенеца Георги Ангелов.В доста равностойна битка се впуснаха бойците от главното събитие на вечерта. Руси Минев се изправи срещу ММА шампиона от Грузия, Руслан Болквадзе.

Двамата изиграха голяма част от рундовете в стойка, като Болквадзе на няколко пъти изкаше да закове Минев на земя с опити за събаряне. Руси успя да удържи всички атаки на грузинеца, който обаче беше по-активния и диктуваше темпото на боя.

В третия рунд Болквадзе излезе много надъхан и енергичен, като започна да раздава и кикове. Руси успя да контраатакува с няколко комбинации с ръце, което поукроти грузинеца и успя да му вземе гръб с опит за удушаване.

След три изиграни рунда решението беше в полза на Минев със разделено съдийско решение.

Ето всички резултати за Caged Steel 35:

12. Руси Минев победи Руслан Болквадзе със съдийско решение
11. Николай Атанасов победи Георги Ангелов с армбар
10. Делян Георгиев победи Пламен Бъчваров със съдийско решение
9. Марио Вергиев победи Джон Барнс със съдийско решение
8. Илиян Адрианов победи Дейвид Велчев с ТКО
7. Руси Хаджиев победи Оскарас Буиникас със събмишън
6. Красимир Джуров победи Емануил Богоев с ТКО
5. Роберто Ачковски победи Никола Арсов със съдийско решение
4. Александър Христов победи Калоян Диянов с анаконда удушаване
3. Борис Тонев победи Спак Мариус с лекарско спиране
2. Денислав Станиславов победи Николай Михайлов със събмишън (armbar)
1. Михайло Волков победи Ангел Алиев със събмишън (armbar)

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес