Зареждане

Реваншът: Камен Георгиев срещу Калоян Колев през октомври

Реваншът: Камен Георгиев срещу Калоян Колев през октомври
Публикувано на: Септември 9, 2019 в 16:45 ч
Калоян Колев и Камен Георгиев официално ще се бият отново за втори път в събитието SFC 9: Fast and Fury на 5-ти октомври в Благоевград.

След като двамата си отправиха публични предизвикателства в началото на годината, двамата се изправиха един срещу друг в клетката на SFC 7 през февруари.

След 5-рундова динамична битка победител със съдийско решение излезе Калоян Колев, който взе и титлата на организацията.

Това обаче ожесточи още повече враждата между двамата и Камен бе готов за моментален реванш, но преговорите застинаха.
 

Калоян междувременно записа няколко битки, които завършиха с убедителни победи - в Max Fight 42 и в Max Fight 44. След последното си участие през август, Колев сподели, че иска да "накаже" още веднъж Камен.

Вижте също: Калоян Колев: Камен Георгиев е много арогантен и искам да го бия още веднъж

Камен пък записа тежък двубой в SFC 8, който за съжаление не тръгна по неговия план и българския боец загуби с ТКО от Дан Едуардс в първия рунд.

Въпреки това опитния Камен, който има богата кариера не само като ММА боец, но и като шампион в различни други бойни дисциплини е готов за още битки - той има вече планиран двубой на 16-ти ноември срещу Петър Петров в Перник като главно събитие на ISFA: Final Conflict.
 
 
Преди това обаче Камен ще се изправи срещу заклетия си враг в на 5-ти октомври в благоевградската зала "Скаптопара". В събитието се очаква да вземат участие и други познати от предните изадния на веригата лица.

Следете MMA.BG за да научите първи кои ще са останалите бойци от файт картата и какви изненади са приготвили организаторите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес