Зареждане

Renato Moicano: Готов съм да вляза в последната секунда като резерва на UFC 231

Renato Moicano: Готов съм да вляза в последната секунда като резерва на UFC 231
Публикувано на: Декември 6, 2018 в 12:57 ч
Renato Moicano е един от най-добрите бойци в категория перо и явно от UFC го оценяват доста високо, защото го избраха за резерва на битката за титлата между Max Holloway и Brian Ortega. Moicano трябваше да се бие на същото събитие този уикенд, но неговия опонент се оттегли и от UFC не успяха да му намерят достоен опонент. Те обаче му предложиха да се включи като резерва и сега той, ще трябва да мине през кантара с останалите бойци и ако се наложи, ще трябва да спасява положението. Moicano е готов да се включи в последната секунда и е уверен, че следващата му битка е за титлата в категорията:



Постоянно съм готов да се включа като резерва. Ако двамата излязат и някой се откаже в последния момент, то аз съм готов да вляза на секундата и просто свалям тениската и влизам в октагона. Благословен съм с този шанс, който ми се дава и ще видим какво ще стане. Аз съм готов и ако ме потърсят влизам и ставам шампион. Дори и да не се случи този уикенд съм сигурен, че в следващата си битка се бия за титлата и ще съм претендент номер 1. Искам да победя Brian, Max и всеки, който изправят срещу мен, защото знам, че съм способен да го направя. 


Вярвам, че само аз мога да победя Max заради размените и стила ни на игра. Ще го сваля на земята и имам по-добро джиу-джитсу. Аз съм добър в стойка като Max. Brian също е добър, но за първата ни битка тренирах в Бразилия, а не в САЩ. Сега обаче съм в голямата зала American Top Team и имам страхотни треньори, което прави всичко различно. Искам да се бия за титлата и няма значение кой ще ми бъде опонент. Ако не стане този уикенд, то следващата година със сигурност.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес