Зареждане

Ренан Барао отрече да е подписвал с Serbian Battle Championship

Ренан Барао отрече да е подписвал с Serbian Battle Championship
Публикувано на: Март 24, 2020 в 00:00 ч
33-годишният бивш шампион в категория петел на UFC, Ренан Барао беше освободен от организацията в края на миналата година. Бразилеца допусна серия от 5 поредни загуби и от UFC решиха да го разкарат. Той няма победа вече близо 4 години в ММА, а в миналото беше в серия от 32 поредни победи и успя да спечели титлата в категория петел на UFC, както и да я защити два пъти.

През май 2014 година бразилеца сподели клетката с Ти Джей Дилашоу и загуби титлата и серията си след нокаут в 5-тия рунд. В същата година бразилеца записа победа и си спечели шанс за пояса срещу Дилашоу, но отново загуби с нокаут и никога повече не беше същия след тези 2 битки.

По-рано този месец от сръбската ММА организация Serbian Battle Championship обявиха, че той е подписал с тях, но явно двете страни не са се разбрали. Сайтовете на запад веднага започнаха да тръбят, че той ще се бия за тях, но явно това не е истина. Ето какво сподели Барао в социалните мрежи:


Искам да споделя с вас, че не съм подписвал договор със сръбската организация Serbian Battle Championship. Не знам какъв им е проблемът на тези сайтове, които продължават на настояват, че се е случило нещо, което не е истина. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес