Зареждане

Разгневени афганистанци пребиха ММА боец

Разгневени афганистанци пребиха ММА боец
Публикувано на: Юни 30, 2022 в 20:00 ч
ММА боец получи счупена челюст и спукано тъпанче, след като беше нападнат от разгневена тълпа на скорошно ММА събитие. 

Srikant Skhar, местен боец от Ню Делхи, победи в Matrix Fight Night 9 срещу Sumeet Khade. По-късно в картата на събитието, той беше в клетката, за да аплодира съотборника си Сет Росарио. Skhar твърди, че е започнал да бъде тормозен от афганистанци в тълпата, след като предизвика Захор Шах в интервюто си след двубоя.

Skhar споделя, че ММА боецът Абдул Азим Бадахши го е ударил секунди, след като напуснал клетката. След това Srikant твърди, че е бил нападнат и преследван от десетки хора, докато се опитвал да напусне мястото. По-късно той е спасен от полицията, но твърди, че е бил „проследен до болницата в онази нощ“. 

В резултат на инцидента Сехар разкрива, че е получил фрактура на челюстта и спукано тъпанче. 

„Сега имам пластини и винтове в челюстта си и ще отнеме известно време, за да се върна. По принцип вече съм без работа.

Мисля, че не ме харесваха и в същото време Захур също губеше. Те не можаха да го понесат. Пренебрегнах този факт и започнах да аплодирам за Сет, докато той достигаше финала, и отново някой от тълпата хвърли хартиен боклук или пластмаса по мен. Те показаха средни пръсти и ме гледаха, сочеха ме и ми се подиграваха. 

Ядосах се на тази група и им казах „майната ви“, и се обърнах обратно. Тогава един служител ме хвана за ръката и ме извеждаше от клетката. Той каза: „Махай се оттук, тази тълпа ти се ядосва“ и започна да ме ескортира от клетката. Излизах с него и от нищото Абдул Бадахши ме удари отзад. 

Дори не го видях да идва и не знаех къде е. Той ме удари два пъти и аз паднах. Докато бях на пода, видях служители да го бутат и да ме прикриват. Тогава тълпата нахлува на арената и започва да ме тъпче. Служителите и моите съотборници се опитаха да ме защитят и бяха пребити в процеса. 

Казаха ми да се махна от тълпата. Излязох и моят съотборник ми каза да бягам, защото зад мен тичаха около 70, 80 души. Преследваха ме с тухли и пръти цял километър. Близо до изхода имаше полицайска кола. 

Скочих в колата им, а те хвърлиха тухли по колата и ме заплюха. Дори удариха колата. Тогава полицейската кола някак си избяга от тълпата и аз бях спасен", сподели Skhar.

Skhar признава, че е повдигнал наказателно обвинение срещу Бадахши. Matrix Fight Night също пусна изявление по въпроса, в което се казва, че „нито един афганистански боец никога повече няма да фигурира в карта за MFN“ след „обезпокоителния инцидент“. 

Ето видео от случката:








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес