Зареждане

Раян Бейдър: Немков не е известен, но е опасен боец

Раян Бейдър: Немков не е известен, но е опасен боец
Публикувано на: Март 15, 2020 в 00:13 ч
Раян Бейдър (27-5 MMA, 5-0 BMMA), който е двоен шампион на Bellator ще брани титлата си срещу опасен съперник в лицето на Вадим Немков (11-2 ММА, 4-0 BMMA). Двамата ще се бият в главната битка на Bellator 242, което ще се проведе на 9 май в Сан Хосе, Калифорния. Много хора не познават Немков, но той не е случаен и е протеже на легендарният Фьодор Емеляненко.

"Darth" няма да подцени своя опонент, който e в серия от 6 поредни победи, от които 5 с приключване. Вадим няма загуба в Bellator и в последните си срещи побеждава бивши шампиони. Това е достатъчно за Бейдър да го приеме насериозно, въпреки че повечето фенове не познават младия руснак. Ето какво сподели Раян пред медиите за битката с Немков:


Хората не го познават и ако загубиш срещу боец като него, то тогава всички ще се чудят кой въобще е Немков. Феновете не осъзнават колко е добър в действителност. Немков побеждава трима бивши шампиони в последните си срещи и аз се вълнувам от тази битка, защото съм се бил с най-добрите и запалените фенове на ММА познават това момче. 

Той е следващото голямо нещо в категорията, но аз трябва да изляза и да го победя, за да покажа, че все още съм тук, а той ще трябва още да работи, защото сега е моето време. Задължен съм да остана за няколко срещи в полутежка категория, а след това да се върна при тежките. Трябва да говорим със Скот, за да видим какво ще стане. Сега имам тази битка с това младо момче, което е протеже на Фьодор и победи трима бивши шампиони в последните си три двубоя, така че с нетърпение го очаквам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес