Зареждане

Рапърът 50 Cent подписа за 3 двубоя с Bellator MMA

Рапърът 50 Cent подписа за 3 двубоя с Bellator MMA
Публикувано на: Май 8, 2018 в 09:24 ч

Известният рапът 50 Cent в миналото е бил боксов шампион, но беше принуден да се оттегли от това свое начинание след като беше прострелян 9 пъти. В последствие той стана боксов промоутър, а сега му предстои да се бие и в ММА. Въодушевен от срещата на Floyd Mayweather и Conor McGregor, 50 Cent реши да започне да тренира здраво след като беше предизвикан от Conor по време на една от пресконференциите. 50 Cent възнамерява да действа постепенно.

Вчера с президента на Bellator MMA, Scott Coker са водили преговори, на които се разбрали за 3 срещ и битка за титлата по време на третото участие. Източниците твърдят, че рапърът ще се бие в полутежка категория и възнамерява да дебютира през декември.



Curtis Jame Jackson III, роден на 6-ти юли, 1975-та, е по-известен като 50 Cent. Той е популярен американски рапър, актьор, бизнесмен и инвеститор. Още на 12 години той започва да продава наркотици. В последствие се занимава с музика, като през 2000-та записва Power of the Dollar с Columbia Records - няколко дни преди издаването на албума обаче бива прострелян 9 пъти. През 2002-ра, когато издава Guess Who's Back?, той бива открит от Eminem и подписва с Shady Records, Aftermath Entertainment и Interscope Records.

С помощта на Eminem и Dr. Dre, Jackson става един от най-добре продаваните рапъри на света. През 2003-та основава G-Unit Records, като работи с другарите си от G-Unit - Yound Buck, Lloyd Banks и Tony Yayo. Jackson жъне успех и с втория си албум, The Massacre, който издава през 2005-та. 5-тия си студиен албум, Animal Ambition, той издава през 2014-та и в момента работи върху шестия - Street King Immortal. Той също участва и в няколко телевизионни предавания.

По време на своята кариера Jackson продава 30 милиона албума по света и печели куп награди, като в това число влизат награда Grammy, тринадесет музикални награди на Billboard, шест World Music награди, три American Music награди и 4 награди BET. Той се изявява също и като актьор, като участва в биографичния Get Rich or Die Tryin' (2005), Home of the Brave (2006) и Righteous Kill (2008). 50 Cent е считан за 6-тия най-успешен артист за първото десетилетие от новия век, както и за третия най-добър рапър (след Eminem и Nelly) според Billboard. Rolling Stone смята Get Rich or Die Tryin' и In da Club за едни от 100-те най-добри албума за първото десетилетия, както и за едни от 100-те най-добри песни за същия период - нареждат се на 37-мо и 13-то място.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес