Зареждане

Рамзан Кадиров: Khabib нанесе срамна загуба на надутият ирландски провокатор

Рамзан Кадиров: Khabib нанесе срамна загуба на надутият ирландски провокатор
Публикувано на: Февруари 22, 2019 в 00:00 ч
Името на президента на Чечня, Рамзан Кадиров беше замесено на пресконференция преди битката между Khabib и McGregor. Тогава Conor заяви, че бащата на Khabib е лицемер, който се страхува от Кадиров и това е причината Abdulmanap да го уважава. McGregor също каза, че бащата на Khabib е готов да забие нож в гърба на Кадиров във всеки един момент. Рамзан явно не е обърнал внимание на думите, които McGregor каза и похвали Khabib, който нанесъл срамна загуба на надутият ирландски провокатор:



Всеки, който поема трудната задача да образова младите хора, особено нашите планински деца, трябва да разбере, че в този случай са необходими ярки примери и конкретни действия. В този смисъл мисля, че нашият Кавказ е щастливец. Достатъчно е да следвате скорошния път на Khabib и Zubaira Tukhugov. Както всички знаете те минаха по дълъг път, който беше осеян с  бърборене, подлост, обиди и провокации.


Като цяло, всичко беше направено, за да се гарантира, че нашите деца, както и лицето на целият Кавказ, бяха унизени и стъпкани в калта. Това се доказва от самия резултат - погледнете чудовищната разлика в наказанието, присъдено на нашите бойци и това на този надут ирландски провокатор. Победата беше безусловна за Khabib и срамна за McGregor. Тя беше блестящо спечелена и онези, които тайно обидиха нашите родители и нашата религия получиха това, което заслужават. 


Тези момчета ясно показаха, че дори и всички пари и цялата слава на света за нашите бойци е незначителна, когато става въпрос за вяра, достойнство и чест. Както каза моят скъп отец Ахмат Хаджи: Да! Справедливостта ще надделее!









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес