Най-големият сайт за бойни спортове

       

Rampage Jackson не знаел, че участва в турнира на Bellator

Rampage Jackson не знаел, че участва в турнира на Bellator
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 16:00 ч
 
 Оказва се, че Quinton Jackson е еднакво изненадан от подбора на бойците за предстоящия турнир на Bellator в тежка категория, както и феновете на спорта.
 
Бившият шампион на UFC Quinton "Rampage" Jackson наскоро разбуни всички митове, че ще се завърне в UFC, подписвайки за серия двубои с Bellator MMA. Догодина той ще се състезава в техния турнир в тежка категория, редом с легенди като Fedor Emelianenko, Frank Mir, Matt Mitrione, Roy Nelson, Ryan Bader, Muhammad Lawal и Chael Sonnen.
 
В наскорошно интервю самият Jackson изрази изненадата си от своето участие в предстоящото събитие.
 
"Дори не знаех, че става въпрос за турнир. Едва чак след като подписах споразумението разбрах от социалните мрежи, че ще участвам в проклетия турнир. В началото сам се изненадах в какво се бях забъркал, но в крайна сметка не ме вълнува особено - нали съм боец."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Bellator продължава да потъва

Bellator продължава да потъва
Bellator MMA организира последното си събитие на 13 април във Family Arena в St. Louis, Missouri. Събитието предложи доста атрактивни битки и беше оглавено от Michael Chandler и Brandon Girtz.
Новини » април 17, 2018 (3)
цялата новина

Timothy Johnson подписа с Bellator

Timothy Johnson подписа с Bellator
Ветерана Timothy Johnson, който до преди месеци беше част от UFC, днес е подписал с Bellator. Johnson (12-4) напуска UFC с рекорд 4-3 в октагона.
Новини » април 13, 2018 (3)
цялата новина
Мнения в Facebook