Зареждане

Rampage Jackson иска да се бие с Wanderlei Silva за четвърти път

Rampage Jackson иска да се бие с Wanderlei Silva за четвърти път
Публикувано на: Февруари 8, 2018 в 12:11 ч



Не са една или две трилогиите в свободните боеве, което се радват на небивал интерес. Но какво става когато двама бойци влязат в двубой 4 пъти? Ако желанието на Quinton Jackson бъде изпълнено, той ще се изправи за 4-ти път срещу легендата Wanderlei Silva. Silva надви два пъти Rampage с коляно, преди Jackson да си отмъсти. Изглежда обаче това не му е достатъчно, защото той смята, че има още какво да покаже:

"Дължа на Silva още едно ступване. Знам, че не е в тежката категория. Последния път го нокаутирах, но той ме би два пъти. Смятам, че му дължа още един бой. Предполагам бих могъл да сляза в по-долна категория, въпреки че мотивацията все пак си ми остава титлата в тежка категория. Дори и да съм извън турнира, ще предизвикам шампиона."



Ако това се случи, Quinton и Wanderlei ще са се били за три организации - PRIDE, UFC и Bellator. След загубата си в турнира на Bellator, Rampage ще иска да се върне към побеждаването и какъв по-добър начин от среща със стар враг. Въпреки това той все пак остава устремен към титлата на Bellator в тежка категория.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес