Зареждане

Рафаел Алвес разкри причината за историческия провал на кантара

Рафаел Алвес разкри причината за историческия провал на кантара
Публикувано на: Февруари 21, 2021 в 00:00 ч
Рафаел Алвес влезе в историята благодарение на това, че се провали на кантара. Той трябваше да се бие след броени часове с Пат Сабатини, но се яви на кантара с 5.44 кг. по-тежък от лимита за категория перо. Благодарение на това битката му пропадна и така опитния бразилец ще трябва да чака още, за да направи своя дебют в UFC.

Рафаел сподели, че организацията няма да го уволнят и ще му дадат още един шанс. В бъдеще той ще трябва да се бие в лека категория. Алвес е с рекорд 19-9 в ММА и се намира в серия от 5 поредни победи. Той си заслужи шанс в UFC, след като изгря в Contender Series миналата година. Ето какво сподели Алвес за провала на кантара:

Вчера ядох сьомга и се разболях. Започнах да повръщам и бях с диария, така че лекарят каза, че трябва да я лекувам с питейна вода. Останаха ми само 2 кг. за сваляне, но започнах да пия вода и килограмите се качиха, след което зациклих и доктора не ми позволи да се бия. Бог знае какво прави. 

Шон Шелби ми каза, че сега е важно здравето и няма да ме махнат от UFC. Ще трябва да се бия вече в лека категория. Концентриран съм и нищо няма да ме спре. Знам, че много хора ме критикуват, но не ме интересува. 

Исус беше син на Бог и беше критикуван въпреки цялата си сила, така че представете си мен, човек с недостатъци на Земята? Слава Богу, UFC не казаха, че ще ме съкратят, така че ще се върна скоро. Казаха, че съм шоумен, който ще донесе на UFC голяма печалба.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес