Зареждане

Quinton 'Rampage' Jackson се завръща в Bellator

Quinton 'Rampage' Jackson се завръща в Bellator
Публикувано на: Ноември 10, 2017 в 10:36 ч
 
 Измежду целия медиен интерес покрай UFC 217 стана ясно, че бруталният Quinton "Rampage" Jackson, който се състезава вече 18 години и излиза срещу топ бойците от UFC и PRIDE, ще се завърне в Bellator в началото на следващата година.
 
"Вълнувам се за новото начало и нямам търпение да дойде новата година. Изгарям да вляза отново в клетката и да дам най-доброто от себе си за феновете."
 
Президентът на Bellator Scott Coker коментира неговото завръщане:
 
"Ясно е, че щом "Rampage" Jackson е в клетката, двубоят ще бъде интересен за феновете по цял свят. Той е ценен боец и се нуждаем от него, за да развиваме федерацията. Щастлив съм, че отново можем да разчитаме на него за бъдещи срещи."
 
През последните четири години той бележи 4 победи в Bellator и една в UFC, като претърпява загуба само от дългогодишния му противник Muhammed "King Mo" Lawal. По всичко личи, че двамата ще завършат своята трилогия, но сделката с Bellator му открива множество други възможности.
 
Scott Coker споменава за плановете си за шампионски двубой в тежка категория през 2018, като Jackson ще може със сигурност да се бие или в тежка или в полутежка категория. Срещата между Fedor Emelianenko и Quinton Jackson също е сред възможностите, като тя обезателно ще изкара носталгията сред феновете на PRIDE. Тепърва предстои обаче да разберем кога и срещу кого ще бъде следващата битка на титана.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес