Зареждане

Пьотр Ян: На една победа съм от титлата

Пьотр Ян: На една победа съм от титлата
Публикувано на: Юни 10, 2024 в 08:00 ч
Пьотр Ян е бивш шампион на UFC в категория петел. 

Той загуби колана си по най-скандалния начин, а след това кариерата му откровено замря. Ян спечели само в 2 от последните си 6 битки за UFC. Пьотр спечели с решение тези две битки, но въпреки това вярва, че е на една победа от нова битка за титлата в най-голямата ММА лига.

Остава чувството, че в момента Ян мами както феновете, така и себе си. UFC едва ли ще бъдат готови да дадат шанс за титлата в много конкурентна дивизия на боец с такива резултати в близко бъдеще. Пьотр е готов да се бие с Умар Нурмагомедов в бъдеще.

Той споделя, че има желание за битки и няма да мисли за оттегляне от спорта:

„Битка с Умар Нурмагомедов ? Да, всичко е възможно. Това е въпрос към ръководството на UFC и мачмейкърите. Кори Сандхаген и аз имахме своите моменти, победих го. Сега много бойци се издигат към върха. Същият Умар се издига до върха, ще бъде интересно. Имам желание, искам и мога да се състезавам. 

Вече ми липсва битката. Ако нямате това желание, тогава да, трябва да си тръгнете от спорта. Но мога и искам да се бия. На една битка съм от титлата. Трябва да победим някого.", сподели Ян

Ще заслужи ли Ян шанс за титлата при следваща победа ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес