Зареждане

Пуснаха постера за битката между Tito Ortiz и Alberto Del Rio

Пуснаха постера за битката между Tito Ortiz и Alberto Del Rio
Публикувано на: Октомври 31, 2019 в 00:00 ч
На 7-ми декември в Тексас ще станем свидетели на интересна битка между бившият шампион на UFC, Tito Ortiz и бившият шампион в кеча на WWE, Alberto Del Rio. Двамата ще се бият в полутежка категория на събитие, което ще бъде организирано от Combate Americas.

Постера за събитието беше пуснат от организацията, която определя Ortiz като легендарен шампион, а към Del Rio също проявяват уважение и подчертават, че той е първия мексикански шампион в WWE.

44-годишният Tito Ortiz се намира в серия от 2 поредни победи и в последната си битка отмъсти на Chuck Liddell с нокаут в 1-вия рунд през ноември миналата година. Ortiz печели 4 от последните си 5 битки и единствената му загуба в тези 5 срещи е от Liam McGeary през 2015 година.

42-годишният Alberto Del Rio от своя страна е с рекорд 9-5 в ММА и не се е бил от 9 години по правилата на ММА. В своята последна битка той загуби с нокаут от Yamamoto Hanshi и това прекъсна серията му от 6 поредни победи с приключване. В началото на миналия месец двамата вече застанаха лице в лице и си размениха сериозни закани и обиди.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес