Зареждане

Tito Ortiz и Alberto Del Rio застанаха лице в лице и се разгорещиха

Tito Ortiz и Alberto Del Rio застанаха лице в лице и се разгорещиха
Публикувано на: Септември 3, 2019 в 08:10 ч
Качил: DoloR
Tito Ortiz и Alberto Del Rio ще се бият един срещу друг на събитие, което ще бъде организирано от Combate Americas. Все още организацията не е обявила датата и мястото на битката, но въпреки това двамата застанаха лице в лице. 42-годишният Alberto е с рекорд 9-5 в ММА и не се е бил от 9 години, но това не пречи на неговото самочувствие.

Ortiz и бившата звезда на WWE застанаха лице в лице и си размениха люти закани, а феновете определиха това като най-слабата реклама, която някога е правена преди битка. Tito се закани, че ще нокаутира Del Rio и го предупреди, че ММА няма нищо общо с мачовете в WWE. Alberto от своя страна му каза, че клетката е негов дом и го предупреди, че трябва да е готов за битка.

Очаква се в следващите няколко дни да обявят официално датата и локацията за срещата им. Tito се намира в серия от 2 поредни победи и в последната си битка отмъсти на Chuck Liddell с нокаут в 1-вия рунд през ноември миналата година. Бившия шампион вече започна усилена подготовка и сваляне на килограми.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес