Зареждане

Премахнаха Cain Velasquez от ранглистата на UFC и от USADA

Премахнаха Cain Velasquez от ранглистата на UFC и от USADA
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 08:27 ч
Бившият шампион в тежка категория Cain Velasquez направи сериозна крачка към оттегляне от ММА. Днес става ясно, че той вече не е част от базата с данни на USADA и също така е премахнат от ранглистата на UFC. Преди няколко дни той направи дебют в WWE и с това показа, че няма намерение да се завръща към ММА. В своя дебют Velasquez нападна своя бивш опонент Brock Lesnar и след това в интервю сподели, че враждата между тях ще бъде много интересна в WWE.

В предаването на Helwani преди няколко седмици Velasquez сподели, че добра оферта от голяма кеч организация ще го извади от битките в октагона и явно историята му приключи. Velasquez беше аут от ММА цели 3 години, но се завърна в началото на годината и загуби с нокаут за 26 секунди от Francis Ngannou. Velasquez записа рекорд 14-3 в ММА и успя да спечели титлата в тежка категория 2 пъти и 2 пъти я защити.

Той е считан за един от най-добрите в историята на категорията, но честите контузии му попречиха да разгърне пълния си потенциал. Velasquez вече е на 37 години и с оттеглянето си от USADA и ранглистата показва, че битките в ММА са последното нещо, което той би направил в бъдеще. В случай, че Cain реши да се завърне в UFC, то първо ще му се наложи 6 месеца да дава чисти проби на USADA, а чак след това ще може да се бие в UFC.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес